<h2>Καλωσήρθατε</h2><p>Σας λύνουμε τα χέρια με την μετακόμιση του σπιτιού σας!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4064' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΑΜΠΑΛΑΖ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ</h2><p>Απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει σωστά και με ασφάλεια η συσκευασία των αντικειμένων είναι το έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και η ποιότητα των υλικών συσκευασίας. Μπρείτε να δείτε τα υλικά συσκευασίας για μετακόμιση που χρησιμοποιούμε.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4066' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ</h2><p>Γρήγορα και αξιόπιστα!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4064' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρία μας μετά από αρκετά χρόνια υπηρεσιών πάνω στην μετακόμιση εγγυάται τη συνεπεία και την ασφάλεια σε ότι είδους μετακόμιση χρειάζεστε και φυσικά σε προσιτές τιμές.

Σας παρέχουμε τη σύγχρονη λύση στις μετακομίσεις. Σε όλες τις μορφές μετακομίσεων, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσυσκευών, γραφείων, εταιριών σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μέσα και προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στις μετακομίσεις:

  • Σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα.
  • Φορτηγά κλειστού και ανοιχτού τύπου, μεγάλα αλλά και μικρά, για να κινούνται άνετα σε περιοχές με στενούς δρόμους.
  • Έμπειρο προσωπικό.
  • Αμπαλάζ επίπλων, υαλικών και άλλου είδους εύθραυστων αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά.
  • Πακετάρισμα μικροαντικειμένων (ρούχα, βιβλία, πιάτα, ποτήρια, μικροσυσκευές κ.α.)
  • Αποθήκευση σε δικό μας ασφαλή χώρο για όσο διάστημα θέλετε.
  • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.
  • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων.
  • Τεχνική υποστήριξη.


Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μεταφορές και μετακομίσεις.
Πακέτα Υπηρεσιών Μεταφοράς - Μετακόμισης

    Μετακομίσεις οικιακές γραφείων και καταστημάτων κ.α.
    Ανυψωτική μετακόμιση.
    Μετακομίσεις Αττικής και προς όλη την Ελλάδα.
    Διανομές σε πρακτορεία και καταστήματα.
    Ενοικιάσεις μόνο φορτηγού η ανυψωτικού.

Ενώ επίσης διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορές - μετακομίσεις και οχήματα για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των οικοσκευών, ηλεκτρικού και μηχανικού εξοπλισμού σας, οπουδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας (εντός Ελλάδος).